Ванільна версія фірмового стауту MOVA. Щільний та насичений сорт. Бурхлива ароматика з яскравими нотами ванілі і какао-бобів. Шоколадно-кавова солодкість в смаку перетікає в легку випалено-суху гіркоту в післясмаку.
Темне безалкогольне пиво. Пишна кремова структура підкріплює ніжну м’якість під час пиття. У смаку можна зустріти ноти кави, шоколаду та меду.
Безалкогольне від Mova. Світло-солом‘яний, прозорий колір у акомпонементі з солодко-солодовим присмаком і яскраво хмелевим ароматом.
Світлий солодкий ель з додаванням лактози і сухим охмелінням. В ароматі яскраві фруктові відтінки з переважанням персика. У смаку - гра карамелі і нот барбарису, яка продовжується довгим цукерково-горіховим післясмаком.
Зібрання класики американських хмелів. Свіжий багатогранний аромат тропічних фруктів і цитрусових базується на Citra і Cascade. Columbus відповідає за яскраво виражену гіркоту, яка приємно розтікається у роті.
Пиво яскраво-бурштинового кольору. З нотами хмелю в ароматі та ледь помітною гірчинкою післясмаку.
Щільний темний ель з густою піною та кремовим тілом. Смак - м‘який і делікатний з нотами шоколаду, кави та карамелі. Гіркота паленого солоду збалансована солодкістю лактози. Округлість і бархатистість пива обумовлена додаванням при варінні вівсяних пластівців.
Біле пшеничне пиво з надзвичайно легким характером. Свіжий аромат з нотами стиглих фруктів. У смаку оксамитовість пшеничних солодів переливається тонкою хмільною гіркотою
Класичний лагер блідо-солом’яного кольору. Пиво хрустке та свіже з легким сухим солодкуватим післясмаком.
Україна, Одесса. Витримане не менше 6 місяців в нових бочках із французького дуба, що підготовлений за спеціальною технологією Ceramic Hydro Toasting. Має яскравий аромат свіжих яблук, груші та айви доповнюється нотками ківі, квіткового меду. Витончені тони бочкової витримки виражаються легкими відтінками кокосу та ванілі. Сухе
В Україні вирощує цей виноград і створює вино Черсегі тільки виноробня Шато Чизай. Chersegi люблять за особливий шарм і фірмову пікантність. Аромат середньої інтенсивності з ноти абрикосу, солодкого персика, пелюстки білої троянди та легку нотку прянощів. Смак дуже легкий завдяки низькому рівню цукру та алкоголю і добрій кислотності
Україна, Одесса. Вино світло-золотистого кольору, має легкий аромат зелених яблук та цитрусових, освіжаючий смак з приємною кислинкою. Сухе
Нова Зеландія, регіон Мальборо, сорт Совіньйон Блан. В ароматі переважають тропічні фрукти та грейпфрут. Смак вина складається з тропічних фруктів, доповнених нюансами свіжоскошеної трави. Сухе
Франція, регіон Лангедок-Руссільйон, сорт Мускат. Аромат: легкі нотки цитрусових фруктів. Смак: приємні тони білих квітів . Напівсолодке
Італія, регіон Венето, сорт Піно Гріджіо. Аромат легкий з нотами винограду, персику та мигдалю. Смак: освіжаючий з чудовим балансом кислості. Сухе
Україна, Одесса. Витримується у французьких дубових бочках Tonnellerie Vinea не менше ніж 3 місяці та подальшій витримці у пляшці. Має насичений букет з нотами зрілої вишні, чорної черешні, ожини та чорничного джему, з ніжними ванільними та делікатними тонами бочкової витримки. Сухе
Україна. Вино з винограду Блауфранкіш, який добре знає і любить центральна Європа. Уперше цей сорт задокументували у XVIII ст. у Австрії. Його вважають родичем знаменитого Піно Нуар. Аромат чорної смородини, вишні, ожини з відтінками прянощів. Має мʼякий смак, делікатні таніни, червоні фрукти, темних ягід, стиглої сливи. Напівсухе
Україна, Одесса. Виготовлено з винограду українського сорту Одеський чорний. Витримане протягом 6 місяців у французьких барріках зі столітнього дуба. Це абсолютно локальний бренд вина, який розкриває український характер. Аромат: розвинутий, з нотами ожини, шовковиці, чорних ягід. Смак: насичений із приємним ягідним післясмаком. Сухе
Італія, регіон Тоскана, сорти: Мерло й Санджовезе. Аромат: сливи й фіалок сильно переважають в оксамитовому покритті зі стиглих фруктів, які міцно доповнюються графітовими та тютюновими стрижнями. Смак: Розкішні червоні фрукти переливаються сливовими фарбами через призму фіалки, завершуючи свою присутність легким тютюновим посмаком. Сухе
Португалія, регіон Лісабон, сорти: Каберне Совіньйон, Сіра, Каштелау й Туріга Франка. Аромат: інтенсивний аромат з нотами стиглих червоних фруктів та відтінками кориці. Смак: легкий, збалансований смак із деревними відтінками. Має тривалий, насичений посмак. Напівсухе
Франція, регіон Лангедок, сорт Мерло. Вино має яскравий аромат з нотками червоних фруктів, вишні, чорної смородини і малинового джему. Смак: мʼякий, гармонійний, з добре відчутними відтінками стиглих червоних та чорних фруктів. Напівсолодке
Україна, Одесса. Вино яскравого рожевого кольору, має легкий аромат малини та вишні, освіжаючий смак з приємною кислотністю та легким присмаком ванілі. Сухе
Франція, регіон Долина Луари, сорти: Гроза й Каберне Фран. Аромат: стиглі ягоди, легкий аромат чорного перцю. Смак: солодкі стиглі червоні ягоди, спеції . Напівсолодке
Португалія, регіон Мадейра. Сухе Мадера Special Dry - дуже чисте і світле вино, з характерним ароматом горіхів і карамелі. На смак сухе з тропічними фруктами, легким тілом і збалансованою кислотністю.
Іспанія, регіон Херес. Солодке El Candado - унікальний херес, виготовлений виключно з винограду сорту «Педро Хіменеса», вирощеного в регіоні Херес, що характеризується глибоким ароматом сухофруктів, таких як інжир та родзинки, м'якими тонами шоколаду та кави. У смаку відчуваються нотки чорносливу та дуже тривалий посмак
Португалія, регіон Доуро. Солодке. Яскраво-рубінового кольору з чистим ароматом червоних фруктів, слив та полуниці
Україна, Одесса. Абсолютно новий реліз із сорту винограду Піно Нуар. Чудовий варіант для любителів рожевих ігристих вин. Має легкий та делікатний смак з ароматом червоних ягід, порічок та чорної черешні з вираженими пікантними нотками грейпфруту. Рожеве брют
Україна. Карпатський Сект-українське ігристе вино із Закарпаття. Carpatian Sekt Chersegi брют- це особливий характер, який створив унікальний локальний сорт Черсегі з виноградників Шато Чизай. Яскравий аромат наповнений цвітінням абрикосу і акації. Смак ігристого вина елегантний, свіжий, ніжний. Не лякайтеся слова брют, воно досить м’яке та дружнє. Біле брют
Італія, регіон Емілія - Романья, сорт Ламбруско. Солодке
Іспанія, регіон Каталонія, сорти Макабео й Парельяда. Сухе
Італія, регіон Венето, сорти: Глера, Шардоне й Піно Нуар . Сухе
Класичний змішаний шотландський віскі, що є еталонним для цього бренду. Скотч виробляється з першокласних односолодових та зернових спиртів, які купажують з алкоголем з винокурні Macduff Distillery: Glen Deveron, MacDuff та Highland Malt. Подвійна дистиляція в мідних перегінних кубах з вигинами та довгими «шиями» надає м'якості та легкості віскі. Після цього його витримують близько трьох років у бочках з-під бурбона та з-під хересу.
До бленду входить близько 40 добірних видів солодових та зернових віскі, разом створюючи легкий незабутній ансамбль. Dewar's White Label надзвичайно м'який, тому пити його в чистому вигляді справжнє задоволення. Світло-золотистий колір. Віскі з солодким, вересковим, трохи димним ароматом. Соковитий, солодкувато-пряний смак з характерним чистим сухим посмаком.
Купажований шотландський віскі восьмирічної витримки в дубових бочках з Карибського рому. Віскі золотаво-бурштинового кольору. Смак м'який, з нюансами коричневого цукру, нотками тропічних фруктів та витонченими тонами карамелі у стійкому посмаку. Аромат віскі - приємний, досить інтенсивний, з вишуканими нотками карамелі, меду та сухофруктів.
Напій виготовляється з найкращих сортів зерна, а спирти для нього витримуються 10 років у бочках від бурбона. Колір: світло-золотий, прозорий. Смак: гіркуватий з ванільним присмаком та нотами цитрусових. У посмаку можна відчути персик. Має характерний аромат віскі з нотами фруктів, прянощів та ванілі.
Популярний у всьому світі, престижний односолодовий віскі, який витримується не менше 12 років в добірних бочках з американського чи європейського дуба, в результаті чого напій набуває багатий, елегантний, свіжий букет з нотками груші, айви і дуба.
Віскі має насичений торф'яний аромат, доповнений тонами стиглих червоних ягід з наполегливим впливом хересних бочок, тонами марципана, квітів, лайму та пряністю бочки. Смак повний, водночас солодкий і сухий, торф'яний.
Суміш солодових віскі Glenfiddich, The Balvenie, Kininvie з 27 бочок з-під бурбона. Смак віскі гладкий, ванільний, з натяками на мед та апельсин.В ароматі віскі відчуваються солодова насолода, нюанси заварного крему, мармеладу.
Односолодовий ірландський напій виготовляють із солоду, дріжджів та води. Щоб досягти звичної споживачам м'якості віскі, на заводі його дистилюють двічі, замість прийнятих 3 разів. А ось основна фішка напою - це присмак торф'яного диму, що досягають завдяки сушінню солоду над торфом. Це дозволяє називати Connemara єдиним торф'яним віскі в Ірландії. Витримка проходить у бочках з американського дуба не менше 12 років.
Це другий найпопулярніший ірландський віскі у світі, тричі дистильований, має гладкий і делікатний смак, складається із зернових спиртів і солодових спиртів. Аромат віскі розкривається ваніллю, цитрусами, стиглими бананами та делікатною пряністю. Смак округлий із солодощами родзинок та карамелі.
Цей напій є бленд з високою часткою ірландського віскі, зробленого за технологією pot still та зернового віскі. Витримка проводилася у бочках подвійного опіку з-під бурбона. Колір світлого бурштину. У ароматі відчуваються відтінки екзотичних фруктів, стиглого персика та абрикоса. Смак м'який, фруктово-пряний з ванільними нотками дубової бочки.
Віскі золотистого кольору. Інтенсивний, складний смак віскі відкривається сильними тонами жита, які змінюють яскраві ноти фруктів, нюанси карамелі, спецій, дуба та вугілля. Солодкий, багатий, запашний аромат віскі, наповнений пряними нотами жита, нюансами м'яти, сухих трав, кураги, персика, деревної стружки, ванілі, гвоздики та перцю.
Straight бурбон топового рівня, який виготовляється у дуже обмеженій кількості. Цей віскі витримується у невеликих бочках та розливається з однієї бочки. На пляшці вказані номер бочки та віза майстра-дистилера винокурні. На кожному з 5 етапів виробництва Woodford Reserve набуває характерних ароматів та особливостей. Саме тому він має такий приємний свіжий аромат та пряний смак.
Бурбон глибокого бурштинового кольору з багатим, м'яким ароматом ванілі та дуба, додатковими відтінками апельсина та легких нот карамелі. Смак яскравий, потужний, наповнений відтінками ванілі, меду, карамелі, тютюну та цукру. Тривалий посмак з легкою насолодою та гіркими нотами тютюну.
Це справжній віскі, який отримав світове визнання завдяки своїй відмінній якості. Не менше 51% сусла, за прийнятими стандартами, створюється із кукурудзи. Джим Бім витримують протягом 4-х років у нових обвуглених бочках, зроблених з деревини американського дуба.
Це унікальне поєднання, що стало класикою, віскі "Old № 7" з лікером з кориці, що володіє розпеченим смаком. В результаті такого нетривіального змішання у 2014 році на світ народився напій, який відразу підкорив любителів віскі. Він зберіг класичні риси "Old № 7", які доповнилися яскравою пряністю, приємною солодкістю та інтенсивними нотами кориці в ароматі.
Двічі пом'якшений вугіллям до розливу в бочки та після витримки перед розливом у пляшки. Витримується у дубових бочках власного виробництва. Віскі благородного, інтенсивного янтарного кольору. Він має м'який, приємний аромат з тонами обпаленого дуба, горіхів і солодких прянощів. М'який смак напою відкривається нотками лакриці та спецій.
Легендарний віскі, який витримується у дубових бочках у штаті Теннессі, США. Секретом всесвітнього успіху є смак, який виходить завдяки пом'якшенню напою перепусткою через вугілля з деревини та цукрового клена. Саме цей процес відносить Jack Daniel's до категорії тенессі-віскі, а не бурбонів.
Це суміш віскі "Jack Daniel's" та медового лікеру. Напій є одним із найбільш захопливих у світі віскі. "Jack Daniel's" Tennessee Honey має бурштиновий колір із золотистими відблисками та більше нагадує за кольором пляшку з медом. Цей віскі є найбільш уживаним серед усіх, які виготовляються на основі лікерів.
М'який та пряний ром преміумкласу, створений із добірних витриманих спиртів, які дозрівали в обвуглених зсередини бочках із білого американського дуба протягом щонайменше 12 місяців. Ром має яскравий бурштиновий колір, унікальний аромат з тонами меду, дуба та кондитерських спецій, а також шовковистий, злегка солодкуватий смак із відтінками ванілі, диму та кленового сиропу.
El Jimador Blanco - виробляється поблизу міста Аматитан, штат Халіско, в Будинку Каса Еррадура, історія якого почалася в далекому 1870 р. Створена зі 100% блакитної агави, ця автентична текіла має м'який збалансований смак, ідеально підходить як для вживання в чистому вигляді, та і у коктейлях
Україна
AEDOR – видатний коньячний дім із тривалою історією створення великих французьких дистилятів. Витонченість та глибина цього коньяку – результат поєднання восьмирічних спиртів Гранд Шампань та Пті Шампань. Букет розкривається щедрими, багатими квітковими тонами фіалок та стиглих фруктів. Смак характеризується інтенсивністю, гармонійністю та округлістю. Франція