Мариновані огірки та броколі у поєднанні з кунжутним маслом та копченою паприкою
Свинина ТяСю, курочка Су-Від та чука із пікантним соусом
Неперевершене поєднання морських водоростей з соусом "Нат"
У часниково-пряному соусі
Японський суп на основі бульйону зі свинини з курочкою та овочами
Японський суп на рибному бульйоні з мітболами з телятини та овочами
Суп з додаванням жовтого каррі та овочів на рибному бульйоні з кокосовим молоком
Класичний японський суп з пастою місо, з чукою та соєвим сиром «Тофу»
Смажений рис з соковитою курочкою Су-Від, овочами та яйцем
З соєвим соусом та пряним часниково-імбирним ароматом
Соковита курочка Су-Від з овочами у пряному соусі "Теріякі"
Хрустка булочка бріош, свинина ТяСю, поєднання соусів "Спайс" та японського майонезу з додаванням шрірачі
Куряче філе Су-Від, соус "Світ Чілі" та рис "Жасмін"
Балик Су-Від с соусом Унагі, молода картопля "Конфі"
Робочий час