Ми відкриємось сьогодні о 11:00
Бріош з маринованими креветками, обсмаженими в хрусткій темпурі в поєднанні з «Гуакамоле», вершковим сиром та соусами «Манго-Юдзу», «Васабі-майонез». Прикрашений стружкою тунця і норі.
Мариноване філе окуня Ізумідай, запечене з соусом «Унагі». Подається на кокосовому карі з маслом «ТомЯм» та картоплею «Пай»
Японські рисові пиріжки з трьома пікантними начинками, обсмажені у Панко. Лосось, сніжний краб та креветка замішані з японським майонезом та соусом «Шрірача». Подаються під соусом унагі.
Хрусткі норі з тар-таром лосося і тунцем «Еллоуфін», заправлений японським майонезом, пікантним соусом «Спайс» та «Унагі»
Смажені креветки в «Панко», вершковий сир та смажений лосось з міксом двох соусів - «Унагі», «Теріякі».
Традиційний японський суп сумоїстів на рибному бульйоні з телячими мітболами, креветками та овочами.
Тунець з битими броколлі та огірком у поєднанні з пряною пастою «Тікою», шматочками часнику, імбиру з кунжутним маслом.
Тар-тар з лосося на подушці з ніжного гуакамолє, соусу «Сальса-Манго» в поєднанні з рисово булочкою та червоною ікрою.
Булка бріош, соус «Песто» з кінзи, ковбаски з баранини, болгарский перець, в’ялені томати, соус «Гранатовий BBQ», бейбі шпінат, зелена цибуля, кінза.
Булка бріош, свинина ТяСю, соус «Блек-пеппер», соус «BBQ», бринза, перець чілі, васабі, майонез, цибуля фрі, кінза.
У часниково – пряному соусі, що має насичений смак
Із соусами: сирний, пікантний спайсі й кокосовий Юдзу
Жовтий карі с куркою Су-Від, броколі в хрусткій темпурі, ягоди годжі та сирні чипси
Відомому на весь світ своєю легкою гостринкою та нотками пряного лемонграсу. Сирний соус
Ця страва перенесе Вас у східний хутір поряд з вічно метушливим містом Мумбай. Баклажани в хрусткій хмаринці здатні затьмарити Вашу свідомість своїм неймовірним посмаком. Соуси «Манго Юдзу» та «Кокосовий Юдзу»
Креветка, лосось, чука, свинина ТяСю, телятина, вугор і тунець із пікантним соусом.
З тайським соусом «Чилі світ»
Із соусом «Чилі світ»
Із соусом спайсі
Із азіатськими соусами та хрустким грінками
Із пекінським соусом, що надає страві деяку солодкість і пряність
Із зеленим манго, огірком, пряними травами, бобами Едамаме та чері
Легендарна комбінація морепродуктів південно-східної Азії! Тунець, телапiя, кальмар та креветка 100% не залишать Вас байдужими! Свіжість плоду Юдзу та приємні солодкі нотки манго в соусі «Манго - Юдзу», ніжність кокосового соусу та димна нотка в соусі «Барбекю - гранат» - вишукане доповнення до сету морепродуктів
Японський суп із пшеничною локшиною, свининою ТяСю і бобами Едамаме
З кокосовим рисом, кисло – гострим супом на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою
З кокосовим рисом, кисло – гострим супом на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою
Традиційний в'єтнамський суп на рибному бульйоні з кокосовим молоком, пряною зеленню каффір лайму, лемонграсу, галангалу. Деревні гриби та гриби «Ерінг»
Традиційний в'єтнамський суп на рибному бульйоні з кокосовим молоком, пряною зеленню каффір лайму, лемонграсу, галангалу. Деревні гриби та гриби «Ерінг»
В’єтнамський пряний суп з качиним філе, грибами шиитаке, пшеничною локшиною та пряними травами
Омлет томаго, чука, гриби шиитаке
Обсмажена курка в спеціях шарам масала, пряний індійський соус на основі йогурту та томатів, молода картопля конфі, лист ромена
Вершковий соус «Том-Ям», кокосове молоко, гострий каррі, кофір лайм, лемонграс
У вершковому васабі
Курка СуВід в соусі «Унагі» та олії «Том Ям», салат «Азія» - фунчоза, огірок, філе апельсину, маринована цибуля, м'ята, кінза, арахіс, морква, зелена цибуля
Індичка сувід у соусі «Теріякі» та «Жовтий каррі», салат «Азія» - фунчоза, огірок, філе апельсину, маринована цибуля, м'ята, кінза, арахіс, морква, зелена цибуля
Кармелізована телятина в соусі «Блек-пепер» та салат «Азія» - фунчоза, огірок, філе апельсину, маринована цибуля, м'ята, кінза, арахіс, морква, зелена цибуля
Лаймова свинина сувід у соусі «Пад Тай», зіра, салат «Азія» - фунчоза, огірок, філе апельсину, маринована цибуля, м'ята, кінза, арахіс, морква, зелена цибуля
Тартар з Ісландського тунця, сніжний краб в копченому соусі «Спайс», вершковий ніжний лосось і хрустка ікра тобіка
Гуакамоле з авокадо, вугор, томаго, соус «Унагі», сніжний краб з лемонграсом, чука в горіховому соусі
На грилі з авторським вершковим соусом з ікрою лосося та зеленим маслом. Кіноа зі шпинатом, томатами черрі і мікрогріном.
Соковитий стейк в компанії грибів «Ерінг», деревинних грибів і молодої картоплі в трюфельнiй олії
І з яскравим гарніром
Куряче філе Су – Від в азіатському соусі, молодий шпинат, помідор чері, сир пармезан й хрусткі рисові чіпси
Стигле авокадо, м’якоть апельсину, помідор чері, кіноа, сир тофу, огірок, кукурудза та зелена цибуля.
Кокосовий рис, рамен, кукурудза, броколі, помідор чері й морква.
Рис із тайською ноткою Том Ям, стигле авокадо, соковитий рамен, помідор чері та зелена цибуля.
М’якоть грейпфруту, синя капуста, огірок, морква, стигле авокадо із соусом спайсі, японський майонез й унагі, лайм і пряна зелень.
Маринад «Чилі світ», хрусткий рамен, боби Едамаме, стигле авокадо, чука, синя капуста, морква, битий огірок і маринований імбир.
грибами «Ерінг», шпинатом з пряним пекінським соусом та трюфельним маслом
Страва індійської кухні. В ній Ви з першого шматочку відчуєте відголос каррі та гарам масалу. Також до цієї шаленої комбінації увійшли: фунчоза, легендарна курка в кисло-солодкому соусі, креветка, горіхи, соковитий манго та зелена цибуля
Пшенична локшина з соковитою свининою, міксована хрусткими овочами в соусах «Блекпеппер» та «Теріякі»
І грибами у вершковому соусі.
Із соусом тонкацу й тофу.
В устричному соусі, що дає ніжний смак і має пряний баланс між солодким і солоним.
Із броколі й кокосовим рисом, який є дуже популярним у Південно – Східній Азії, а також у Таїланді.
У кисло – солодкому соусі з кокосовим рисом.
З морквою, болгарським перцем, солодкою цибулею та арахісом.
З пряними травами і свіжим помідором чері.
Із соусом Кунг Пао й деревними грибами.
Смажений лосось у соусі «Барбекю-гранат», креветка, томаго, вершковий сир, тартар із манго, зелена цибуля та ікра тобіко
Лосось, сніжний краб у соусі «Кокосовий Юдзу» та у вершковому сирі, тунець, свіжий шпинат, димна стружка тунцю, зелена цибуля
Хамон, смажений лосось, вершковий сир, ікра тобіко, свіжий авокадо, соус «BBQ-гранат»
Лосось, креветка в маринаді «Цитрусовий Юдзу», вершковий сир, філе апельсину, димна стружка тунцю та ікра тобіко
Вершковий сир, філе лосося, свіжий авокадо, креветки мариновані в імбирному соку.
Тартар із лосося, соус спайсі, вершковий сир, авокадо та ікра лосося.
Сніжний краб в соусі «Спайс» з авокадо під соусом «Манго-юдзу», вершковим сиром та манго.
Ікра тобіко, смажений лосось, вершковий сир, японський майонез, а також свіжий огірок і авокадо.
Смажений тунець в соусах «Манго - Юдзу» та «Унагі», вершковий сир, огірок та ікра тобіко.
Тартар із тунця, вершковий сир, огірок, манго, сирний соус та соус унагі.
Авокадо під соковитим манго у поєднанні лосося, яблука та вершкового сиру.
Копчений вугор, томаго, вершковий сир, стружка норі й соус унагі.
Креветка в темпурі, манго, вершковий сир та ікра тобіко.
Копчений вугор, вершковий сир, томаго й айсберг.
Креветка WOK із пряними соусами шрирача й «Чилі світ», сніжний краб, вершковий сир та ікра тобіко, що має соковитий і ніжний смак з легким солодким присмаком
Копчений вугор, томаго, вершковий сир, авокадо, соус спайсі й унагі.
Копчений вугор, вершковий сир, лосось, авокадо, ікра тобіко, чука й соус унагі.
Лосось, вершковий сир, огірок, манго, чука, ікра тобіко, а також ікра лосося.
Лосось, ікра тобіко, вершковий сир та ікра лосося.
Гарячий зимовий десерт з ягодами, прянощами й вершковим сиром. Не сумуй, зима ненадовго!
Ваш улюблений крамбл тільки тепер з морозивом
З ванільним морозивом і ягідним мінестроне
За традиційним рецептом. Мікс ягід.
З хрусткою пісочною основою, сирковою масою з манго, конфі з маракуї
Морковний бісквіт з грецьким горіхом, мус на основі з вершкового сиру, кулі з обліпихи та апельсину
Бісквіт з муки волоського горіха, вершкова карамель, конфі з груші, мус на основі білого шоколаду
Шоколадний бісквіт, вишневе конфі, мус на чорному шоколаді
Мигдалевий бісквіт, малинове конфі, мус на білому шоколаді з фісташковим праліне
Робочий час
11:00 - 23:00