Секція “КУХНЯ” наразі недоступна для замовлення.
Хрустка рисова булка зі смаженою креветкою, маринованим лососем, сніжним крабом та вершковим сиром під соусами «Унагі» та «Сирний»
Ніжний хумус зі східними прянощами, креветки в олії "ТомЯм". Подається з хрусткими Тортильями.
Вершковий, ніжний чизкейк у поєднанні з манговим та лемонграсово-імбирним сорбетами
Ребра СуВід, мариновані в спеціях «Шарам Масала», меду та кунжутній олії, карамелізовані в соусї «Унагі». Подаються зі смаженою кукурудзою та кабачком
Мікс салатів Лолла Россо та Айсберг під м'ятним дрессінгом в поєднанні з філе цитрусових
Японський пиріжок зі сніжним крабом під соусом «Унагі», пікантні соуси «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Японський пиріжок з тигровою креветкою під соусом «Унагі», пікантними соусами «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Японський пиріжок з Атлантичним лососем під соусом «Унагі», пікантними соусами «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Хрусткі норі з тар-таром лосося і тунцем «Еллоуфін», заправлений японським майонезом, пікантним соусом «Спайс» та «Унагі»
Смажені креветки в «Панко», вершковий сир та смажений лосось з міксом двох соусів - «Унагі», «Теріякі».
У часниково – пряному соусі, що має насичений смак
Із соусами: сирний, пікантний спайсі й кокосовий Юдзу
із сирним соусом
Пікантні баклажани в хрусткій темпурі. Подаються з арахісом та соусами «Манго Юдзу», «Кокосовий Юдзу»
Креветка, лосось, чука, свинина ТяСю, телятина, вугор і тунець із пікантним соусом.
Із соусом «Чилі світ»
Булка бріош, свинина ТяСю, соус «Блек-пеппер», соус «BBQ», бринза, перець чілі, васабі, майонез, цибуля фрі, кінза.
Ніжний, свіжий тар тар в поєднанні з сирним та спасі соусами, подається з хрустким хлібом бріош
Мариновані овочі в азійському стилі з імбирем та часником
Поєднання соковитих овочів з фунчозою та соєвою пастою
грибами шіїтаке та шпинатом під соусом "Хойсін"
Мікс салатів Лолла Россо та Айсберг під м'ятним дрессінгом в поєднанні з філе цитрусових
Японський пиріжок зі сніжним крабом під соусом «Унагі», пікантні соуси «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Японський пиріжок з тигровою креветкою під соусом «Унагі», пікантними соусами «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Японський пиріжок з Атлантичним лососем під соусом «Унагі», пікантними соусами «Шрірача» та «Японський майонез». Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
Традиційний японський суп сумоїстів на рибному бульйоні з телячими мітболами, креветками та овочами.
Японський суп із пшеничною локшиною, свининою ТяСю і бобами Едамаме
Класичний японський суп з пастою місо, омлетом «Томаго», чукою та грибами шіїтаке
Кисло-гострий суп на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою. Подається з кокосовим рисом
Кисло-гострий суп на рибному бульйоні з креветками, лососем, лемонграссом, шиитаке й кінзою. Подається з кокосовим рисом
Суп вʼєтнамської кухні, на основі телячого бульйону з додаванням пшеничної локшини та свіжо нарізаної телятини, нисиченіть супу надають пряні спецї
Традиційний в'єтнамський суп на рибному бульйоні з кокосовим молоком, деревними грибами, грибами «Ерінг» та пряною зеленню - каффір лайм, лемонграс, галангал
Обсмажена курка в спеціях шарам масала, пряний індійський соус на основі йогурту та томатів, молода картопля конфі, лист ромена
Вершковий соус «Том-Ям», кокосове молоко, гострий каррі, каффір лайм, лемонграс
У вершковому васабі
Тар-тар з тунця в гостро-томатному соусі «Тікка». Сніжний краб в сирному соусі, чука, вершковий сир
Жовтий карі с куркою Су-Від, броколі в хрусткій темпурі, ягоди годжі та сирні чипси
На грилі з авторським вершковим соусом з ікрою лосося та зеленим маслом. Кіноа зі шпинатом, томатами черрі і мікрогріном.
Соковитий стейк з бейбі картоплею, гриль цибулею порей та смаженою кукурудзою
Хрустка рисова булка зі смаженою креветкою, маринованим лососем, сніжним крабом та вершковим сиром під соусами «Унагі» та «Сирний»
Ребра СуВід, мариновані в спеціях «Шарам Масала», меду та кунжутній олії, карамелізовані в соусї «Унагі». Подаються зі смаженою кукурудзою та кабачком
Качка су-від з хрусткою скоринкою та смаженою цибулею порей, подається з тонкими млинцями, свіжими овочами та авторським соусом "Хойсін"
Японський рис заправлений нашими фірмовими соусами, копчений лосось "Татакі", свіжий редис, помідори черрі, авокадо, водорості чука, солодкий соус "Чилі"
Кокосовий рис з чорнилами каракатиці, карамелізований тунець в соусі "Унагі", авторський "Гуакамоле", солодкий манго, боби едамаме, редис
Японський рис в азіатських соусах, ніжні креветки в темпурі, хрусткі броколі, помідори чері, кукурудза, соус "Манго-Юдзу"
Кокосовий рис, кальмари WOK, авокадо, салат «Азія» - манго, чері, свіжий шпинат, хрумкий огірок, редис, ромен, зелена олія, фреш лайма
Обсмажена курка в спеціях "Шарам масала", салат ромен, молодий шпинат, помідор чері, сир пармезан та хрусткі рисові чипси
У кисло – солодкому соусі з кокосовим рисом.
Асорті соковитих овочей в поєднанні з куркою СуВід, доповненною соусом «КунгПао»
грибами «Ерінг», шпинатом з пряним пекінським соусом та трюфельним маслом
Пшенична локшина з соковитою свининою, міксована хрусткими овочами в соусах «Блекпеппер» та «Теріякі»
Креветки, кальмари, лосось, гриби - шиітакі та деревні, броколлі, спаржева квасоля у ніжному вершковому соусі
Із соусами «Барбекю», «ПадТай» та «Шрирача», що додають страві неповторний пікантний смак. Любителі гострих страв будуть в захваті
В устричному соусі, що дає ніжний смак і має пряний баланс між солодким і солоним.
Із соусом Кунг Пао й деревними грибами.
Смажений лосось у соусі «Барбекю-гранат», креветка, томаго, вершковий сир, тартар із манго, зелена цибуля та ікра тобіко
Лосось, сніжний краб у соусі «Кокосовий Юдзу» та у вершковому сирі, тунець, свіжий шпинат, димна стружка тунцю, зелена цибуля
Вершковий сир, філе лосося, свіжий авокадо, креветки мариновані в імбирному соку.
Смажений тунець в соусах «Манго - Юдзу» та «Унагі», вершковий сир, огірок та ікра тобіко.
Тартар з тунця під соусами «Сирний» та «Унагі», огірок, манго, вершковий сир. Обсмажений в хрусткій темпурі та панко
креветка в темпурі, манго, вершковий сир, ікра тобіко та кокосова стружка
Креветка WOK з пряними соусами «Шрірача» та «Світ Чілі», сніжний краб, вершковий сир, ікра летючої риби. Обсмажений в хрусткій та панко
Копчений вугор, томаго, вершковий сир, авокадо, соус спайсі й унагі.
Копчений вугор, вершковий сир, лосось, авокадо, ікра тобіко, чука й соус унагі.
Лосось, вершковий сир, огірок, манго, чука, ікра тобіко, ікра лосося.
Лосось, ікра тобіко, вершковий сир та ікра лосося.
Вершковий сир, креветки і м'ясо краба в сухарях панко, огірок і авокадо
Свіжий лосось і тунець, вершковий сир, смажені креветки, огірок
гарячий десерт з ягодами, прянощами під ніжним пісочним тістом з додаванням вершкового сиру
Ваш улюблений крамбл тільки тепер з морозивом
З ванільним морозивом і ягідним мінестроне
Морозиво власного виробництва з кокосового молока з присмаком цитрусу, пiкантний джем з манго та авторська місо-карамель
За традиційним рецептом. Мікс ягід.
Фондан на основі білого шоколаду та чаю матча, в поєднанні з джемом банан-ананас. Подається з кулькою лемонграсового сорбету власного виробництва
Вершковий, ніжний чизкейк у поєднанні з манговим та лемонграсово-імбирним сорбетами
Робочий час